Ниту Бразил не е тој од старите времиња! Нема имиња како Пеле, Зико, Гаринча…

Мундијалот во Русија е првиот од 1974 година на кој Бразил пристигнува без фудбалер кој е повеќе познат по својот …

Ниту Бразил не е тој од старите времиња! Нема имиња како Пеле, Зико, Гаринча… Прочитај повеќе