Откажана заедничката кандидатура за ЗОИ 2026

Италијанските градови Коритна Дампецо, Милано и Торино ја откажаа заедничката кандидатура за организација на Зимските олимписки игри (ЗОИ) во 2026 …

Откажана заедничката кандидатура за ЗОИ 2026 Прочитај повеќе