Објавени 20-те кандидати за наградата „Златно момче“

Педри, Џуд Белингам и Џовани Рејна се меѓу 20-те млади фудбалери кои влегоа во избор за престижната награда „Златно момче“, …

Објавени 20-те кандидати за наградата „Златно момче“ Прочитај повеќе