Top Sport

ФУДБАЛ

ТОП ВИДЕО

Шпанските власти немаат докази дека исплатите на Барса влијаеле на судењето

Шпанските обвинители не пронашле докази дека постојаните исплати на Барселона до компанијата на поранешниот потпретседател на судиската комисија во Ла лига, влијаеле на судењето во...

Прочитај повеќе
Scroll to Top