Top Sport

Гранд Ауто тест караван низ целата држава

Компанијата ГРАНД АУТО во следните четири саботи ќе ги претстави најновите модели од брендовите MG Motor и Chery во поголемите градови низ државата.

Посетителите ќе може во живо да се запознаат и да ги испробаат автомобилите кои доаѓаат со 7 години гаранција како ZS, HS и електричниот MG4 од брендот MG Motor и FX, Tiggo7 Pro и Tiggo8 Pro од најновиот бренд на нашиот пазар Chery.

Гранд Ауто доаѓа во твојот град!

Ве очекуваме во:

🔴 23 март 2024 – Струмица 10:00-16:00

🔴 30 март 2024 – Битола 10:00-16:00

🔴 6 април 2024 – Кичево 10:00-16:00

🔴 13 април 2024 – Охрид 10:00-16:00

Scroll to Top