Top Sport

Скопската кружна трка заврши со инцидент

Првата кружна трка во Скопје по пауза од седум години имаше несреќен крај, откако тркачот во дивизјата 4, која беше последна на распоредот, српскиот возач Урош Бркиќ се удрил во луѓето од организацијата на трката, поточно во тие кои стоеле покрај безбедносното возило.

Веднаш потоа, на местото на несреќата дојде амбулантно возило и повредените се пренесени во болница.

Повеќе информации подоцна…

Scroll to Top