Top Sport

Фалкао и Јоветиќ се опуштаат со песна на Цеца

Балканските фудбалери честопати знаат своето влијание да го пренесат на своите колеги, но навистина тешко дека би очекувале во соблекувалната на францускиот шампион Монако да се слуша српската турбо-фолк ѕвезда Цеца.

Виновен за славјето на Колумбиецот Радамел Фалкао е црногорскиот репрезентативец Стеван Јоветиќ, кој реши да го збогати музичкото познавање на Фалкао со малку балкански мелос.

Scroll to Top