Top Sport

Хрватскиот Карлос Валдерама

Колумбиската фудбалска легенда Карлос Валдерама беше познат по своите квалитети на теренот, но и по својата фантастична фризура. Сега, хрватските медиуми најдоа „копија“ на Валдерама во третата хрватска лига.

Се работи за Саша Шапоња, фудбалер на Слатина, тим од Славонија, кој страшно наликува на колумбискиот фудбалер.

Scroll to Top