Top Sport

Хаџиевски го напушти Вардар се враќа во Саудиска Арабија

Ѓоко Хаџиевски не се задржа многу на функцијата спортски директор на Вардар. По само неколку недели ја напушти функцијата која ја извршуваше волонтерски и се врати во Саудиска Арабија.

Познатиот македонски тренер ја прифати понудата од вторлигашот Хаџер. На клупата тој го наследи Родион Гачанин.

Хаџер на социјалните мрежи потври дека Хаџиевски е нов тренер.

Scroll to Top