Матео Ковачиќ со интересен пост на Инстаграм ја прослави 10-годишната врска со својата сопруга Изабел.

Иако тој има само 25 години, Ковачиќ се запознал со својата сопруга кога двајцата имале по само 15 години, и оттогаш се неразделни.

Тој со фотографија од пред 10 години, кога двајцата се деца едноставно напиша: „Од 2010. Љубовта на мојот живот“.

 

View this post on Instagram

 

since 2010 #loveofmylife

A post shared by @ mateokovacic8 on