Top Sport

Матиќ: Српскиот фудбал е заразен со „вирусите“ Црвена звезда и Партизан

Српскиот фудбалер Немања Матиќ ги спорединајтрофејните српски клубови, Црвена звезда и Партизан со „вируси“ и објасни дека токму тие се виновни за моменталната состојба на српскиот фудбал.

Матиќ се огласи преку социјалната мрежа „Х“ за прв пат откако ја напушти Рома и се пресели во Рен.

Тој ја искористи таа прилика уште еднаш да го сподели својот добро познат став кога е во прашање актуелната струја во српскиот фудбал.

„Српскиот фудбал е болен. Заразен е со вируси наречени Црвена звезда и Партизан! Важно е дека лек има“, напиша Матиќ.

Scroll to Top