Top Sport

Овој е за „Оскар“! Во Гватемала најфантастичното глумење на еден фудбалер

Во модерниот фудбал секогаш има некој кој е обвинет дека „претерува“ со обидот за глумење на повреда, инцидент, за да се извлече картон, пенал, или само психолошка предност. Но, тоа што ни доаѓа од третата лига од централноамериканската држава Гватемала е дефинтивно „крај“!

Во мечот помеѓу Сан Лоренцо и Батанекос, по една мешаница покрај работ на теренот, гостинскиот фудбалер ја искористи за да се обиде да направи нешто посебно. Користејќи предмет кој се најде на теренот од трибините, тој заслужи барем награда за театралноста.

Hunter x Hunter (Dub) Episode 148 at website https://animefreak.ws. See more attack on titan animefreak

Watch That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub) Episode 8 at website https://kissanimeonline.com kissanime real website

Scroll to Top