Голгетерот на Наполи, Лоренцо Инсиње повеќе пати го „јадеше“ поради својата височина (има само 163 сантиметри), и вечерва на „Сан Паоло“, како намерно повторно пред него да имаше високо дете.

Овојпат, сепак, Италијанецот убаво се снајде за да нема зајадливи коментари на социјалните мрежи, иако самиот лик на Инсиње кажува многу.

За понезгодните случаи погледнете го линкот подолу.

Веќе не е смешно – Инсиње пак со највисоката маскота