Top Sport

Кошаркарски хаос во Украина, цел тим тргна да тепа противнички играч

Голем инцидент се случил на кошаркарски меч во Украина, а најчудното од се е што се работи за пријателски меч.
Актери беа кошаркарите на Одеса и Термопил. Ништо не наговестуваше на хаос на теренот, но страстите зовреа на 5 минути пред крајот, по една блокада.

Играч на Одеса доби удар во главата, а притоа се замеша Американецот во неговиот тим, па следуваше возвратен удар, и за кратко на паркетот цел тим бркаше противнички играч.

Scroll to Top