Top Sport

Дали Путин „дремеше“ при излегувањето на Украина во Пекинг?

Рускиот претседател Владимир Путин беше еден од почесните гости во Пекинг за време на Свеченото отварање на Зимските олимписки игри, каде што камерите „фатија“ еден необичен момент при излегувањето на украинскиот тим, кога Путин како да „задрема“.

Иако е речиси невозможно да се каже дали Путин веќе беше уморен од долгата церемонија или ова беше реакција на тензиите меѓу двете земји, тој јасно ги имаше очите затворени кога излегуваа Украинците.

Scroll to Top