Моментално најдобриот тенисер во светот, Новак Ѓоковиќ уште еднаш покажа дека славата и парите воопшто не го променија.

И понатаму се однесува како нормален дечко кој игра тенис со дечиња пред неговата зграда.

Токму така, Ѓоковиќ играше тенис со малите соседи пред зградата во Нов Белград , каде има стан.