Многу познати личности изминатите месеци беа жртви на хакери. Нивните интимни фотографии се најдоа пред очите на целиот свет, а најнова жртва е Бренди Родс.

Спортот со кој се занимава Родс е борењето, таа е ѕвезда во WWE, нејзини компромитирачки фотографии беа објавени на интернет.

По повод овој скандал Род се уште не се огласила во јавноста.

Нејзините експлицитни фотографии можете да ги погледнете на следниот линк.