Полската УФЦ ѕвезда Џоана Једржејчик ја покажа својата неверојатна трансформација по страшните повреди кои ги доби при поразот од Веили Жанг на УФЦ 248 пред неколку недели.

Полјачката, но и нејзината кинеска противничка завршија во болница по еден од најбруталните УФЦ мечеви во историјата, и посебно беше страшни повредите и отоците на нејзиното лице. Двете добија медицинска суспензија од два месеци.

По неколку дена таа ги покажа модринките, но сега нејзината трансформација е речиси комплетна.

Секоја чест! Једржејчик ги покажа модринките по најбруталниот УФЦ меч (видео)