Top Sport

ММА: Халидов со спектакуларен нокаут со „ножички“!

ММА ветеранот Мамед Халидов го имаше можеби најспектакуларниот нокаут во 2020, откако на главниот меч на КСВ 55 во Полска, по само 36 секунди од мечот му се одмазди на Скот Аскам за поразот со апсолутно фантастичен удар со „ножички“.

Ова беше римеч на дуелот од пред 10 месеци, кога Британецот го победи Халидов со победа на поенли. Со ова Халидов ја враќа титулата во лесна категорија во КСВ шампионатот.

Scroll to Top