Top Sport

Убава Русинка се изобличи по жастока ултимејт фајт борба (видео)

Една од најубавите УФЦ фајтерки, Русинката Јана Кунитскаја скапо ја плати победата во борбата против Мерион Рено.

Русинката иако по одлука на судиите беше победник на борбата, сепак заработи „промена на личниот опис“.

Кунитскаја која е меѓу 10-те најдобри натпреварувачки во бантам категорија заработи стравични повреди на главата, на носот, а крв имало на подот во октагонот.

На крајот Русинката заврши со скршен нос и со бројни расекотини, па веднаш по борбата заврши во болница.

Погледнете ја:
https://youtube.com/watch?v=j0T-Doj2Yaw

Scroll to Top