Тајсон Фјури и Деонтеј Вајлдер водеа лавовска борба која на крајот заврши без победник.

Сепак Вајлдер нуди видео доказ кој покажува дека Фјури застанува на нозе откако веќе истекоа 10-те секунди предвидени за нокаут. Тој тврди дека нерешениот исход на борбата не е правилниот.

По ударот на Вајлдер, Фјури е покосен на подот, но сепак на изненадување на повеќето вљубеници во овој спорт, успеа да стане на нозе.

Погледнете го доказот на Вајлдер па проценете сами дали црномурестиот боксер беше оштетен во оваа ситуација: