Top Sport

Пинг-понг тренингот на Петр Чех

Не е лесно да си голман – твоите грешки секогаш се бројат, а интервенциите ретко заслужуваат аплаузи. Петр Чех покажува дека е тешко и да тренираш како робот.

Scroll to Top