Каква грешка! Салпетер заборави дека има уште еден круг од трката (видео)

Израелската тркачка Лонах Салпетер направи неверојатна грешка во вчерашното финале на 5.000 метри, откако застана еден круг пред крајот мислејќи …

Каква грешка! Салпетер заборави дека има уште еден круг од трката (видео) Прочитај повеќе