Top Sport

Абубакар Нурмагомедов

Дагестанците и Чеченците се смирија со помош на Хабиб и Кадиров

УФЦ ѕвездите, Хамзат Чимаев и Абубакар Нурмагомедов ги надминаа своите несогласувања по нивната тепачка покрај кафезот која фрли сенка на …

Дагестанците и Чеченците се смирија со помош на Хабиб и Кадиров Прочитај повеќе

Scroll to Top