Top Sport

Аџун Илиџали

Турски бизнисмен го купи поранешниот премиерлигаш Хал

Турскиот бизнисмен Аџун Илиџали го комплетираше преземањето на англискиот второлигаш Хал сити, ставајќи крај на контроверзното 11-годишно владеење на семејството …

Турски бизнисмен го купи поранешниот премиерлигаш Хал Прочитај повеќе

Scroll to Top