Валенсија му порачала на Абденур да остане на одмор!

Летниот одмор за фудбалерите вообичаено е многу краток поради тоа што клубовите почнуваат со подготовките и со пријателските мечеви веќе …

Валенсија му порачала на Абденур да остане на одмор! Прочитај повеќе