Поради ликот на Хитлер прекинат натпревар во Судан (Видео)

Вистински хаос е виден на натпревар во фудбалскиот шампионат на Судан. Светот е згрозен од кореографијата со ликот на Адолф …

Поради ликот на Хитлер прекинат натпревар во Судан (Видео) Прочитај повеќе