УФЦ-борецот Алекс Оливеира преживеал бомбашки напад

Популарниот УФЦ борец, Алекс Оливеира, се извлекол само со полесно повреди, откако на него била фрлена бомба во едно мало …

УФЦ-борецот Алекс Оливеира преживеал бомбашки напад Прочитај повеќе