Чеферин лут на тренерите: Сега немаат право да се жалат на судењето

Старо-новиот претседател на Европската фудбалска унија (УЕФА), Александар Чеферин, им се налутил на тренерите чии тимови изборија пласман во нокаут …

Чеферин лут на тренерите: Сега немаат право да се жалат на судењето Прочитај повеќе