Top Sport

Александар Саша Ѓорѓевиќ

Ѓорѓевиќ бара од неговите поранешни клубови Партизан и Реал да го одложат мечот

Легендарниот поранешен српски кошаркар на Партизан и Реал Мадрид, а сега селектор на Кина, Александар Ѓорѓевиќ јавно побара клубовите да …

Ѓорѓевиќ бара од неговите поранешни клубови Партизан и Реал да го одложат мечот Прочитај повеќе

Scroll to Top