Европскиот шампион Шустов доби четиригодишна суспензија

Рускиот скокач во височина, Александер Шустов, освојувач на европската титула во 2010 година, доби четиригодишна допинг-суспензија, потврди Руската атлетска федерација. …

Европскиот шампион Шустов доби четиригодишна суспензија Прочитај повеќе