Top Sport

Александра Лакрабер

Лакрабер ја игра последната сезона во ЖРК Вардар

Француската репрезентативка Александра Лакрабер ја игра последната сезона во ЖРК Вардар. Како што пренесува влијателниот „Лекип“, таа од наредната сезона …

Лакрабер ја игра последната сезона во ЖРК Вардар Прочитај повеќе

Scroll to Top