Top Sport

Алиреза Беиранванд

Иранската голманска легенда Беираванд со неверојатно исфрлање! (видео)

Вчерашниот натпревар помеѓу Иран и Ирак на Азискиот куп ги врати несовесните шеги за војната меѓу двете земји, но на …

Иранската голманска легенда Беираванд со неверојатно исфрлање! (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top