Шведската Алсвенскан ќе почне на 14 јуни со навивачи на трибините?

Првите две професионални фудбалски лиги во Шведска објавија дека планираат новата сезона на 14 јуни да започне вообичаено, односно дури …

Шведската Алсвенскан ќе почне на 14 јуни со навивачи на трибините? Прочитај повеќе