Top Sport

Амандин Лејно

ИХФ избира нај-играч за 2018 година, Хансен или Сагосен, Лејно или Неагу?

Светската ракометна федерација избира нај-играч за 2018 година, во машка и женска конкуренција. Кај мажите најдобриот играч ќе биде избран …

ИХФ избира нај-играч за 2018 година, Хансен или Сагосен, Лејно или Неагу? Прочитај повеќе

Scroll to Top