Динамо со заработувачка од над 30 милиони – го продадоа Гојак на Торино

Динамо Загреб успеа да склучи уште еден голем фудбалски бизнис, продавајќи го босанскохерцеговскиот фудбалер од средниот ред Амер Гојак на …

Динамо со заработувачка од над 30 милиони – го продадоа Гојак на Торино Прочитај повеќе