Српската премиерка со закана за фудбалските ѕвезди

Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ влезе во остар напад на дел од српските интернационалци кои решија во екот на пандемијата …

Српската премиерка со закана за фудбалските ѕвезди Прочитај повеќе