Романка го брани Роналдо: Жените сакале да бидат силувани, потоа ќе сфатат дека тоа им се допаѓало

Анамарија Продан со скандалозна изјава застана во одбрана на Крстијано Роналдо, кој во Лас Вегас е обвинет за силување во …

Романка го брани Роналдо: Жените сакале да бидат силувани, потоа ќе сфатат дека тоа им се допаѓало Прочитај повеќе