Top Sport

Анатолиј Тимошчук

Јармоленко го открива конфликтот со неговиот поранешен идол Тимошчук

Украинската фудбалска ѕвезда на Вест хем, Андриј Јармоленко открива дека влегол во остар конфликт со неговиот поранешен херој и екскапитен …

Јармоленко го открива конфликтот со неговиот поранешен идол Тимошчук Прочитај повеќе

Украинците ја бришат сопствената фудбалска легенда Тимошчук

Украинската фудбалска федерација (УАФ) најави одземање на сите достигнувања на рекордерот по бројот на настапи за украинската репрезентација, Анатолиј Тимошчук, …

Украинците ја бришат сопствената фудбалска легенда Тимошчук Прочитај повеќе

Scroll to Top