Италијанец – екс олимпиец со нов светски рекорд на ладното езеро Титикака

Поранешниот олимписки пливач, Андреа Ориана постави нов светски рекорд во студеното езеро Титикак, најголемото пловно езеро кое е опкружено со …

Италијанец – екс олимпиец со нов светски рекорд на ладното езеро Титикака Прочитај повеќе