Уругваец ќе им суди на Франција и Белгија

ФИФА го делегираше судијата од Уругвај, Андреас Куња, за главен арбитар во првото полу-финале на Светското првенство што ќе го …

Уругваец ќе им суди на Франција и Белгија Прочитај повеќе