Репрезентативец на Ангола постигна неверојатен гол од седмерец (Видео)

Репрезентативецот на Ангола, Едвалдо Фереира, на 26.Светско првенство во ракомет, постигна гол од седмерец кој им се спротивставува на законите …

Репрезентативец на Ангола постигна неверојатен гол од седмерец (Видео) Прочитај повеќе