Top Sport

Анкарагучу

Черчи претставен како „кум“ во Анкарагучу (видео)

Турскиот клуб Анкарагучи на необичен начин го претстави своето ново засилување, Италијанецот Алесио Черчи, претставувајќи го со мотив од легендарниот …

Черчи претставен како „кум“ во Анкарагучу (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top