УФЦ: Сестринска моќ – Валентина и Антонина Шевченко со победи во Вегас

Сестрите Валентина и Антонина Шевченко забележаа победи на УФЦ255 во Лас Вегас во саботата навечер за историски ден за Перуанките …

УФЦ: Сестринска моќ – Валентина и Антонина Шевченко со победи во Вегас Прочитај повеќе