Тројца во јануари ќе ја напуштат Барселона

„Се уште до крајот не се сумирани впечатоците од неодамна завршениот преоден рок, а Барселона со нетрпение го чека јануари …

Тројца во јануари ќе ја напуштат Барселона Прочитај повеќе