На аукција Ферари Ф300 на Михаел Шумахер

Ферари Ф300 на седумкратниот светски шампион Михаел Шумахер, кој го возеше во 1998 година, наскоро ќе се најде на аукција …

На аукција Ферари Ф300 на Михаел Шумахер Прочитај повеќе