Ф1 технологијата во велосипедизмот – Кевендиш ќе вози велосипеди дизајнирани од Мекларен

Британскиот спринтер, Марк Кевендиш ќе се приклучи на тимот Бахреин Мерида од 2020 година, потврди тимот кој од следната година …

Ф1 технологијата во велосипедизмот – Кевендиш ќе вози велосипеди дизајнирани од Мекларен Прочитај повеќе