Црвена звезда мора да го исплати Милер

Поранешниот кошаркар на Црвена звезда, Квинси Милер, го доби судскиот спор со клубот од Белград, што го водеше пред Арбитражниот …

Црвена звезда мора да го исплати Милер Прочитај повеќе