Елитната Беарцот награда за Ди Франческо

Тренерот на Рома, Еузебио ди Франческо е добитник на наградата за најдобар италијански тренер „Енцо Беарцот“ за неговата „храброст и …

Елитната Беарцот награда за Ди Франческо Прочитај повеќе