Шифрин ѝ „врати“ на Влхова во Килингтон (видео)

Микаела Шифрин покажа дека уште е најдобрата специјалистка на слалом на светот, откако на домашната трка во Килингтон, Вермонт по …

Шифрин ѝ „врати“ на Влхова во Килингтон (видео) Прочитај повеќе